perjantai 13. helmikuuta 2009

Ihana Babymoon!

Kun honeymoon on vietetty, voi seuraava loma olla Babymoon! Babymoon on jo käsite honeymoonin rinnalla. Pariskunta voi lähteä babymoonille ihan kaksistaan ennen vauvan syntymää. Babymoonin tarkoitus on olla rentouttava mini-loma, jossa tulevat vanhemmat voivat keksittyä ihan vain omaan hyvinvointiin ja hemmotteluun.

Babymoon-paketteja on jo myynnissä hotelleissa ympäri Eurooppaa ja paketeissa on huomioitu raskaana olevan erityisvaatimukset. Tarjolla olevat hemmotteluhoidot sopivat raskaana oleville ja hotellin ravintolan ruokalistalta löytyy muutakin kuin homejuustoja ja raakoja kaloja. Menu on suunniteltu siten, että tuleva äiti voi syödä kaikkea.

Babymoonille ei kannata lähteä kovin kauas, sillä ei ole mitään järkeä viettää minilomaa aikaerosta toipuessa. Babymoonille voi lähteä vaikka lähikylpylään tai hotelliin, kunhan selvittää etukäteen millaisia hoitoja on tarjolla sekä kyselee vähän ravintolan ruokalistasta.

Babymoon kuulostaa hienolta ja ylelliseltä (mitä se voi ollakin!), mutta pienen budjetin babymoon on mahdollinen kun käyttää vaan kekseliäisyyttä eikä vaadi viiden tähden hotellia Pariisin keskustassa. Pääasia on rentoutua ja nauttia!

Babymoonin suosio on kasvanut hurjasti ja useat parit haluavatkin viettää hetken ihan rauhassa ennen vaipparumbaa ja yösyöttöjä. Jossain vaiheessa ensimmäistä raskautta voi iskeä ajatus että kohta meitä onkin kolme, joten siinä vaiheessa on ihana ottaa aikaa ihan vain kaksistaan ilman kummoisempia stressejä.

Rentouttavaa ystävänpäivää kaikille!

Ei kommentteja: