torstai 2. huhtikuuta 2009

HotMilkin Maitomies -kilpailu - Hot MilkMan

No niin, naiset! Imetysliivejä valmistava HotMilk Lingerie järjestää hauskan kilpailun, jonka päävoittaja saa 5000 US dollarin arvoisen matkalahjakortin sekä sopimuksen HotMilkin kanssa vuoden 2009 MilkMan kuvauksiin. Ja arvatkaa mitä: Nyt etsitäänkin miestä tällä kertaa!

Bebelane on lähtenyt mukaan mainostamaan kilpailua, sillä mielestämme idea on hulvattoman hauska. Kuvaa siis oma miehesi boksereissa ja lähetä kuva HotMilkille Uuteen-Seelantiin. Voittaja saa matkalahjakortin sekä sopimuksen MilkMan-promokuvista ensi vuodelle. Matkat Uuteen-Seelantiin korvataan voittajalle 1000 US dollariin asti.

Bebelane on mukana kampanjassa, sillä loppuvuodesta MilkMan bokserit tulevat meille myyntiin HotMilkin imetysliivien rinnalle. MilkMan-boksereiden myynnistä saatu tuotto menee hyväntekeväisyyteen.

MilkMan-boksereita on saatavana jo nyt, sillä jos ostaa kaksi settiä imetysalusasuja, saa miehelleen MilkMan-bokserit kaupan päälle.

Hauska idea ja meillä pohjoismaalaisilla voi olla vaikkapa mahdollisuus voittoonkin - sillä täältä jos jostain löytyy varmasti mielettömiä miehiä boksereissa :) !

Lisätiedot kilpailusta: http://www.hotmilklingerie.co.nz/competitions/
Bebelanen HotMilk tuotteet: http://www.bebelane.com/catalog/index.php?manufacturers_id=19

Ei kommentteja: