tiistai 30. kesäkuuta 2009

Suloisimmat vauvapyyhkeet myy Bébé Au Lait



Voi mitä löysinkään! Suloisimmat vauvan huppupyyhkeet, joita olen eläessäni nähnyt. Bongasin Bébé Au Lait -yrityksen etsiessäni ihania vauvalahjoja. Vaikea arvata, mistä nämä löytyikään: Kaliforniasta tietenkin!

Yritys tekee kivoja imetyssuojia, joihin myös monet super-julkkikset Kaliforniassa ovat ihastuneet. Huppupyyhkeet ja kuolalaput kuuluvat myös valikoimiin. Kaikki tuotteet on paketoitu nätisti ja tyylikkäästi.

Merkin perusti englantilais-tanskalainen pariskunta toisen lapsen syntymän jälkeen. Äiti halusi löytää tyylikkään imetyssuojan, jotta hän voisi imettää julkisilla paikoilla. Suuri etsintä ei tuottanut tulosta, vaan hän päätti luona oman tuotteen. Ensimmäinen malli on nimeltänsä (miehen kaverin antaman nimen mukaan) Hooter Hider :)! Tämä nimi oli annettu huumorimielellä, mutta asiakkaat pitivät nimestä ja Hooter Hider saavutti suosiota. Samaa suojaa haluttiin myydä myös tyylikkäämmällä nimellä, jolloin Bébé Au Lait nimi syntyi. Tuotemerkki on kuitenkin yksi ja sama.

Tämän jälkeen mallit ovat löytäneet monet äidit. Muotitoimittajat puolestaan ovat ihastuneet uudenlaisiin malleihin ja kuoseihin. Samalla kuosilla voi saada omalle vauvalle esimerkiksi imetyssuojan, pulauttelulaput sekä huppupyyhkeen.

Tämän tyyppisiä tuotteita ja merkkejä toivoisin löytäväni Suomestakin! Lisäinfoa tuottesta ja ihania fiilistelykuvia löytyy osoitteesta http://www.bebeaulait.com/

Ei kommentteja: