maanantai 12. tammikuuta 2015

Vauvalahjat, kastelahjat ja ristiäislahjat

Oletko miettinyt sopivaa kastelahjaa tai vauvalahjaa? Tarvitseeko sen aina olla perinteinen kastelahja tai ristiäislahja? Voisiko se olla jotain käyttötavaraa, jolla vauva oikeasti voisi leikkiä ja sitä voisi käyttää?
Bebelanen valikoimista löytyy monta tällaista ehdotusta vauvalahjaksi.

Pöllö aktiviteettilelu sisältää yli 10 kehitystä ja oppimista tukevaa aktiviteettia: peili, helistin, puinen ja kuminen purulelu, rätisevät siivet jne.. 

Skip Hopin Alphabet Zoo aktiviteettipeili sisältää monta hauskaa aktiviteettia perheen pienimmille: elefantilla on rätisevät korvat, apinan sisällä on helistin ja linnun voi irrottaa peilistä kätevällä tarrakiinnityksellä.

Vauvat rakastavat köllötellä leikkimaton päällä ja yksi suosituimmista onkin Treetop Friends leikkimatto. Tämä monipuolinen leikkikaari muuntautuu leikkimatoksi lapsen kasvaessa. Leikkikaaresta roikkuu hauskoja eläimiä kirkkaisssa eri väreissä.

Vaunuleluissa puolestaan seikkailevat eri eläinhahmot. Hug&Hide pöllö vaunulelussa on mukana pieni pöllön poikanen, joka onkin purulelu. Lapsi viihtyy hyvin rattaissa, kun hän voi samalla leikkiä vaunulelulla, jossa on monta hauskaa yllätystä.

Pienelle vauvalle myös mobile on ihana sängyn päälle. Mobile soittaa rauhallista musiikkia ja tuudittaa pienen uneen. Treetop Friends mobilessa on suloinen lintusoittorasia ja roikkuvat pehmo eläinhahmot.

Ei kommentteja: