maanantai 10. tammikuuta 2011

Hey guys...


"I've got some great news to tell you all. Victoria and I are expecting our fourth child this summer. The boys are very excited about the arrival of a new brother or sister."

Tässä suora lainaus Davidin FB statuksesta :)! Tuleepa nyt oikea julkkisten bongailu kun ekaksi Maryn kuvat ja sitten Davidin ja Victorian raskausuutinen!

Mutta siis - Beckhamin perheen neljännen lapsen on määrä syntyä kesällä. Lehdistössä käydään kovaa arvailua siitä, onko Victoria käynyt hedelmöitysklinikalla USA:ssa valitsemassa lapsen sukupuolta. Yleisesti on tiedossa, että he toivovat tyttöä, mutta täytyy toivoa, että niin pitkälle ei sentään ole menty, että alettaisiin valikoida tulevan pienokaisen sukupuolta.

Victoria on mielettömässä kunnossa, kuten kuvista näkyy! Kuva on otettu vajaa kuukausi sitten ja raskaus ei näy päälle päin ainakaan tässä vaiheessa. Synnytys tulee kuulemma olemaan keisarinleikkaus, kuten kolme aiempaakin synnytystä. Lapsi syntyy näiltä näkymin Amerikassa, vaikka perhe toistaiseksi oleskeleekin vielä Englannissa jonkun aikaa.

Nähtäväksi jää kasvaako Beckhamin jalkapallojoukkue vai tuleeko perheeseen pieni prinsessa!

Kuva: http://www.dailymail.co.uk/

Ei kommentteja: