tiistai 9. marraskuuta 2010

Baby Bundles hemmottelee äitejä ja vauvoja

Baby Bundles on loistava paikka tehdä löytöjä niin äidille kuin vauvalle! Suomalainen, nykyisin Italiassa asuva, Meri Berneiser perusti yrityksen Saksaan ja myy kaupasta ihania hemmottelulahjoja äideille ja vauvoille.

Kaupasta löytyvät niin ihonhoitolahjapakkaukset, vauvan kastelahjat kuin hoitolaukutkin. Valikoima on todella laaja ja mikä parasta - yritys toimittaa tuotteita myös Suomeen ja asiakaspalvelua saa suomeksi! Halutessasi lahjat pakataan kauniisiin sinivalkoisiin paketteihin.


Baby Bundlesin valikoimista jokainen voi löytää ihania vauvalahjoja uudelle vauvalle ja muistamisia tuoreelle äidille. Valikoimista löytyy paljon tuotteita, joita Suomesta ei löydy. Meri on löytänyt upeita tuotteita eri puolilta maailmaa, sillä hän on asunut Suomen lisäksi mm. Japanissa, USA:ssa, Saksassa ja Italiassa. Matkan varrelta on löytynyt ideoita ja uutuuksia kauppaan.

Kannattaa käydä katsomassa Baby Bundlesin valikoima. Info-boksiin voi myös jättää mahdollisia tiedusteluja suomeksi. Sähköpostiosoite: service@babybundles.de


Ei kommentteja: