torstai 18. marraskuuta 2010

Star Child tossuista jokainen sisäleikeissä oleva lapsi löytää oman suosikkinsa. Merirosvolle merirosvotossut, prinsessalle prinsessa-kissa-tossut ja dinosauruksista innostunelle dinosaurukset. Yli 50 erilaisen tossuparin valikoimista jokainen voi löytää itselleen suosikit.

Sisätossuissa käytetään pehmeää luonnonnahkaa ja sen on todettu olevan ideaali materiaali kasvavalle jalalle. Nilkan kohdissa olevat joustopalat takaavat, että tossut pysyvät jalassa. Kaikki Starchild- nahkatossuissa käytetyt materiaalit ovat myrkyttömiä ja ympäristöystävällisiä.


Tossut ovat englantilaista käsityötä. Starchild Shoes -yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja koki aikoinaan, ettei löytänyt sopivia ja hauskoja tossuja omille lapsilleen. Hän osti nahkapaloja ja teki niistä työhuoneessaan hauskoja sisätossuja omille lapsilleen. Pian ystävät ja tuttavat alkoivat kysellä tossujen perään. Sana kiiri eteenpäin ja yhtenä päivänä hänellä oli tilaajana Oasis-yhtyneen Liam Gallagher! Star Child on kotiäidin perustama menestystarina ja nyt yrityksen tuotteita myydään ympäri maailmaa ja lapset rakastavat heidän tossuja.

Tossut nyt myynnissä Bebelane.comissa
http://www.bebelane.com/category/23/vauvat---beauty--the-bib-ja-starchild

Ei kommentteja: