tiistai 5. helmikuuta 2013

Punaa huuliin ihan kotona vaan



Joudun välillä jo nipistämään itseäni uskoakseni, että meidän perheessä todellakin on sairastelukierre jatkunut kolme kuukautta. Kierre on tälläkin hetkellä oikein hyvässä vauhdissa taas. Siis siinä mielessä, että molemmat lapset ovat sairaana, itse juuri parantumassa.

Onhan se kätevää, kun voi sairastaa lastentauteja tässä 30+ iässä yhdessä lasten kanssa. Pötkötetään vaan peittojen alla sohvalla ja katsotaan telkkaria ja leffoja Nessu-paketit kaikilla kädessä. Vaan ei. Kun saisikin nuo Duracellit rauhoittumaan. Edes niiden sairaana ollessa.

Keksin piristää itseäni kahdella asialla. Ostin aivan ihanan kukkakimpun, jossa on sekoitus herkän vaaleanpunaisia ja vähän tummemman pinkkejä neilikoita. Ne jotenkin kummasti tuovat hymyn huulille aina kävellessäni ruokapöydän ohi. 

Toinen piristävä puna on huulillani. Talvi-ilma kuivatti huuleni ja menin ostamaan huulirasvaa. Päädyinkin ostamaan aivan ihanaa ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkin Nuxen hoitavaa huulikiiltoa. Mikä parasta, huuleni saavat siitä kirkkaanpunaisen säväyksen. Äitinikin kommentoi sen piristävää vaikutusta kasvoilleni. 


Kuulostakoon täysjärkiseltä tai ei, mutta tämä mama hoitelee pikkupotilaitaan kotona punahuulin. Sen lisäksi, että hymyilen kun kävelen neilikkakimppuni ohi, hymyilen kun näen kuvani peilistä. Hiukset kiinni, useimmiten ilman meikkiä, päällä trikoopaita ja jalassa leggarit - mutta huulet punasävyisinä. Pussailen vauvaa (ja sitä vanhempaakin) edelleen urakalla, mutta jotenkin tuo puna ei tartu pullukoihin poskiin. Ehkä se johtuu siitä, että se häviää huuliltani ihanan mangon makunsa vuoksi...

Miina

Kuvat: Miinan omia


Ei kommentteja: