torstai 27. kesäkuuta 2013

Millainen on hyvä hoitolaukku

Hyvä hoitolaukku - mistä sen tunnistaa ja löytää? Monica Guerrasio haastatteli Storksakin perustajia Suzia ja Meliä The Upcoming -nettisivustolle. Haastattelu on käännetty vapaasti.
 
"Käytännöllinen ei välttämättä tarkoita samaa kuin tylsä tai tyylitön. Storksakin perustajanaiset Suzi ja Mel loivat hoitolaukut, jotka ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä. Laukut kestävät aikaa ja käyttöä. Laukut ovat saaneet niin suuren suosion, että parivaljakko on laajentanut jo hoitolaukkujen ulkopuolelle uudistaen vanhan laukkumerkin Marshall Bergman:in.
 


Milloin hoitolaukkumerkki Storksak on perustettu?
 
Perustimme Storksakin vuonna 2003 ja ensimmäinen laukkumallisto lanseerattiin Selfridgesin tavaratalossa vuonna 2005. Storksakista on tullut maailmanlaajuinen brändi, jota myydään Yhdysvalloissa, Euroopassa sekä Aasiassa. Storksakin rinnalle syntyi myös toinen hoitolaukkumerkki Babymel ja viimeisimpänä uutuutena "työlaukkuja" valmistava Marshall Bergman.
 
Miten keksitte bisnesidean?
 
Kun tapasimme, meillä oli molemmilla pienet lapset. Emme kumpikaan olleet löytäneet tyylikkäitä hoitolaukkuja markkinoilta, jotka olisivat vastanneet vaatimuksiimme niin tyylin kuin laadunkaan suhteen. Meillä oli kokemusta sekä suunnittelusta että bisnesmaailmasta ja niinpä päätimme, että meidän täytyy tehdä asialle jotain!
 
 
 
Miten tehdä laukusta sekä käytännöllinen että tyylikäs?
 
Storksakin mallit toki ovat ajan hengen mukaisia ja seuraamme trendejä, mutta emme tee liian trendikkäitä laukkuja vain tiettyyn sesonkiin, sillä asiakkaamme haluavat klassisempaa ja pidempikestoista tyyliä. Tyylikkyys ja kestävyys ovat tärkeitä lähtökohtia suunnittelussa ja haluamme, että laukkumme kestävät modernin nykyajan vanhemmat kovat laatu- ja käyttövaatimukset.
 
 
 
Miksi valitsitte käyttää nahkaa laukuissanne?

Elizabeth laukku lanseerattiin kesällä 2007 ja se oli ensimmäinen luksus-nahkalaukkumme. Siitä tuli todella suosittu. Nahka materiaalina omalla tavalla tiivistää Storksakin ajatuksen: se kestää ja täyttää monen äidin toiveen!

 
 
Missä näette Storksakin viiden vuoden kuluttua?

Toivomme tekevämme hoitolaukkuja - haluamme luoda kauniita, korkealaatuisia hoitolaukkuja, joista vanhemmat voivat nauttia pitkään jo lasten kasvettua isoiksi. Olemme luomassa myös kokonaan uutta matkamallistoa, johon tulee matkalaukku-tyyppisiä laukkuja.

***
Bebelane.comissa valikoima Storksakin ja Babymelin hoitolaukkuja




Ei kommentteja: