tiistai 25. kesäkuuta 2013

Pienissä uskomaton voima!

 
 
875 grammaa näytti miten ihmiset haluavat tehdä hyvää. Pieni tyttö syntyi 10 viikkoa etuajassa maaliskuun 21.päivänä ja tytön isä laittoin pystyyn Facebook-sivuston muutama päivä syntymän jälkeen, jotta hänen olisi helpompi raportoida lapsen voinnista sukulaisille ja ystäville.
 
Lumipalloefekti lähti käyntiin, kaikki halusivat auttaa ja tukea pientä elämän alkua ja jo muutamassa viikossa sivusto oli kerännyt kymmeniä tuhansia seuraajia. Isä päätti kanavoida ihmisten hyvän tahdon suoraan sairaalan hyväksi ja kampanjan avulla sairaala on saanut rahalahjoituksia sekä laitelahjoituksia.
 
Yksityisen ihmisen aloittama sosiaalisen median kampanja oli niin vaikuttava, että se uutisoitiin Ruotsissa asti. Ruotsalainen Mama-lehti kirjoittaa heinäkuun numerossaan suomalaisesta isästä, joka tyttären synnyttyä keskosena, pystyttää Facebook-sivuston ja saa aikaan mahtavan keräyksen.
 
Huvudstadsbladet kirjoitti maaliskuussa kolmosten isästä Tomas Ekmanista, joka hiihtotempauksellaan keräsi rahaa lastensairaalalle yli 9000 euroa. Ekmanille syntyi kolmoset 10 vuotta sitten ja hiihtokeräyksellä hän halusi kiittää osastoa hyvästä hoidosta ja elämän alusta heidän kolmosille.
 
Lisää näitä, lastensairaaloista löytyy varmasti uskomattomia selviytymistarinoita, joita ihmiset mielellään tukisivat tavallisen arjen keskellä. Näitä lukiessa sitä tajuaa myös oman onnen ihan eri tavalla.
 
-Salla


Ei kommentteja: