lauantai 18. lokakuuta 2008

Baby Show 2008

Terveiset Lontoon Baby Showsta! Baby Show järjestetään pari kertaa vuodessa Iso-Britannian suurimmissa kaupungeissa ja nyt oli vuorossa taas Lontoo. Kolmipäiväinen messutapahtuma oli houkutellut näytteilleasettajia monta sataa ja yleisöä oli myös koko paikka ihan täynnä.

The Baby Show on suunnattu erityisesti odottajille ja juuri äideiksi ja isiksi tulleille. Tapahtuma on erityisesti suunnattu kuluttajille, joten kyseessä on oikea shoppailutapahtuma. Kaikki näytteilleasettajat myyvät tavaroita standilta hyvillä messualennuksilla ja moni ostaakin tapahtumasta kaikki; turvaistuimen, huonekalut vauvan huoneeseen, rattaat, tuttipullot, kestovaipat - siis ihan kaikki!

Tapahtuma oli hienosti suunniteltu ja pienten vauvojen vanhemmat oli huomioitu erinomaisesti. Pampersilla oli iso oma vaipanvaihto standi, jossa talo tarjosi vaipat ja pyyhkeet ja kaikki oli suunniteltu viimeistä piirtoa myöden. Siellä oli oma syöttöosasto, jossa äidit saattoivat rauhassa syöttää pikkuisiaan kaikessa rauhassa.

Tapahtumasta jäi hyvä mieli ja toivonkin, että idea rantautuu joskus myös Suomeen. Suomen Lapsimessut on suunniteltu odottaville äideille, pienille vauvoille sekä kouluikäisille, mutta tämänlainen tapahtuma erityisesti odottajille oli kiva. Tunnelma oli hyvä vaikka paikka kuhisi isoja mahoja sekä vastasyntyneitä vaunuissaan. Stressistä ei ollut tietoakaan, ja luulen että syy oli loistavat järjestelyt. Jonoja ei ollut ja ruoka- ja juomapisteitä oli tarpeeksi. Ihmiset tutustuivat tuote-esittelyihin, kokeilivat uutuustuotteita sekä sovittelivat äitiys- ja imetysvaatteita kaikessa rauhassa.

Mikäli satut matkustamaan Lontooseen joko odottavan äitinä tai pienen lapsen äitinä, kannattaa käydä seuraavassa Baby Showssa, joka järjestetään helmikuun lopussa.


Lisäinfoa: http://www.thebabyshow.co.uk/