lauantai 4. lokakuuta 2008

Korttien comeback

Voiko olla tärkeämpää ilmoitusasiaa kuin oman vauvan syntyminen? Omasta mielestäni se on ihan ehdottomasti tärkein ja ihanin asia mitä ikinä voi ilmoittaa ystäville ja sukulaisille. Usein puhelimesta lähtee tekstari heti ihmeen tapahduttua ja nyt löysin aivan ihanat "birth announcement" -kortit USA:sta, joilla voisi vielä myöhemminkin laittaa vauvan tärkeimmät tiedot esimerkiksi vielä uudestaan kasteen jälkeen kaikille tutuille, ystäville ja sukulaisille. Suomessahan lehti-ilmoitus yleensä korvaa tällaisen kortin, mutta ideana mielestäni kortti on tosi kiva.

En tiedä saako Suomesta jostain ihan jo pelkästään tähän tarkoitukseen kehitettyjä kortteja, mutta niitä varmasti pystyy tilata samoin kuin joulukorttejakin.

Netistä saa kivasti ideaa kun käy osoitteessa www.tinyprints.com ja siellä Birth Announcements. Nämä kuvat on otettu sieltä sivulta ja siellä on malleja satoja erilaisia. Ideaa siis löytyy! Lontoon keskustan tavaratalon John Lewisin korttiosaston vastaava sanoi, että kortteja löytyy joka lähtöön, ja niistä on mahdollista valita juuri se, joka kuvaa oman vauvan persoonallisuutta parhaiten.

Kortit ovat selvästi tekemässä uutta comebackiä ja englantilaisten vauvalehtien mukaan nämä kortit ovatkin "chicest way to introduce your baby to the world". Mm. Gwen Stefani sekä Tori Spelling ovat käyttäneet Tiny Printsin palveluita tilatessaan vauvakortteja lähimmäisilleen.

Ei kommentteja: