keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Lastenvaunujen Rolls Royce!

Pohjois-Englannissa on valmistettu näitä Balmoralin lastenvaunuja jo yli 100 vuotta ja nyt ne elävät uutta tulemistaan! Vaunut ovat oikeasti käsintehtyjä, ja yksityiskohdat on hiottu viimeisen päälle. Englannin kuningattaren sekä Prinsessa Dianan lapset ovat vauvoina käyttäneet näitä vaunuja. Muita kuuluisia käyttäjiä ovat olleet mm. Madonna, Elle McPherson sekä Catherine Zeta-Jones.

Vaunut ovat jo jonkin aikaa olleet julkkisten ehdoton ykkössuosikki. Kuten Harrodsin tiedottaja kertoi, 80-luvulla perheessä piti olla Porsche, 90-luvulla uusin hieno kännykkämalli ja 2000-luvulla, perhearvojen kasvaessa, Silver Crossin vaunut Balmoralilta! Silver Cross -vaunuilla on ollut jopa jonotuslistoja, sillä tuotanto ei ole pysynyt kysynnän perässä.

Toiset valmistajat keksivät mitä kätevimpiä ja pienempiä vaunuja vauvoille ja sitten tulee Balmoral, joka vie julkkisten suosion toisten nenän edestä. Ihan kaikilla ei kuitenkaan taida olla laittaa noin 3500 euroa lastenvaunuihin, joten onneksi on muitakin malleja! Yritys haluaa kuitenkin laajentaa asiakaskuntaa ja on tuonut markkinoille muitankin malleja, joiden hinnat ovat 1000 eurosta ylöspäin.

Lisätietoa vaunuista löytyy ainakin sivuilta http://www.twilitemoon.com/silver-cross-balmoral-midnight-P30C0.aspx#