tiistai 30. joulukuuta 2008

Nyt turvakaukalo ja -istuin pysyvät siisteinä!

Löysin mielestäni erittäin hyödyllisen tuotteen vauvatarvikeviidakosta! Jokainen, joka on joskus putsannut turvaistuimesta tai turvakaukalosta vauvan puklua, "vahinkoa", maitoa tai muuta kivaa, tietää miten viheliäistä hommaa kaukaloiden ja istuimien päällisien irroittaminen ja takaisin laittaminen on. Kaiken lisäksi suojissa lukee usein "ei konepesua".

Eräs amerikkalainen äiti koki myös turhautuvansa siivotessaan lapsensa likaista turvaistuinta ja halusi löytää tähän vedenpitävän ja likaa hylkivän suojan. Hän etsi koko Amerikan markkinat läpi, mutta ei löytänyt haluamaansa tuotetta. Niinpä hän päätti itse kehittää tuotteen, ja Nomie Baby syntyi!

Nomie Babyn suojuksia on kahta kokoa ja ne sopii useimpiin suosituimipiin turvakaukaloihin ja istuimiin. Materiaali on pehmeää lapsen ihoa vasten. Istuimen suoja on huomattavasti helpompi irroittaa ja pestä kuin istuimen oma varsinainen suoja. Nomie Baby -suojia on saatavissa eri väreissä ja hinta USA:ssa on tällä hetkellä noin 34 dollaria. Nomie Baby -tuotteita myydään toistaiseksi vain Amerikan mantereella, mutta uskon että markkinarakoa löytyisi varmasta myös Euroopassa.

Lisäinfoa löytyy yrityksen omilta sivuilta www.nomiebaby.com

Ei kommentteja: