tiistai 2. joulukuuta 2008

Varavaatteita Kaliforniasta

Jokainen, joka on kulkenut pienen vauvan kanssa, tietää että varavaatteet on syytä pakata mukaan. Aina silloin tällöin niitä myös tarvitsee kun vaippa falskaa tai ei vain yksinkertaisesti riitä.

Kalifornialainen äiti sai tarpeekseen varavaatteiden pakkailuista. Hän halusi, että varavaatteet sopivat yhteen muiden vaatteiden kanssa ja asut piti näin suunnitella aina etukäteen. Hän mietti, miten voisi ratkaista tämän ainaisen pakkailuongelman ja keksi Baby Spare Wearin!

Baby Spare Wear on kahden äidin perustama yritys, joka nimensä mukaisesti keskittyy varavaatteisiin. Kätevä matkapakkaus on hauska pakata kassiin, sillä pakkauksessa on pari bodia sekä housut, jotka tietysti sopii yhteen hienosti. Vaatteet on helppohoitoisia ja kompakteja pakata mukaan matkapakkaukseen.

Suomalaisista "maalaisjärki" -äideistä tämä idea voi tuntua hullulta, mutta yrityksestä on tullut huippusuosittu. Julkkikset ovat alkaneet suosia Baby Spare Wearia helppouden ja tyylikkyyden takia ja Baby Spare Wearia myydäänkin jo useissa eri maissa; mm. Australiassa, Japanissa, Kanadassa, Islannissa ja jopa Ruotsissa! USA:ssa on tietysti isot markkinat kyseiselle tuotteelle.

Tässä taas hauska esimerkki, että kaikesta voi tehdä halutessaan bisnestä ja uskomattomista arjen oivalluksista syntyy mitä loistavimmat ja yksinkertaisimmat ideat! Ei tarvitse miettiä enää varavaatteita, sillä Baby Spare Wear tekee sen puolestamme!

http://www.babysparewear.com/

2 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Linkki oikein:

www.babysparewear.com

AE kirjoitti...

Kiitos paljon Merja! Nyt sivuille löytää vähän paremmin.. ;)
(korjasin äsken vielä kirjoitusvirheen, nyt pitäisi löytyä)