keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Alusvaatteista apua äideille Zimbabween!

Emme usein tajuakaan, miten hyvin asiat meillä ovat. Emme ymmärrä, että kaikilla ei ole varaa eikä mahdollisuutta ostaa edes alusvaatteita itselleen, saati sitten imetysliivejä vauvan syntymisen jälkeen.

Kun imetysliivivalmistajan HOTmilk lingerien perustajat Uudessa-Seelannissa kuulivat Zimbabwen naisten oloista pienissä kylissä, he päättivät auttaa näitä naisia ja äitejä omalta osaltaan. Zimbabwessa naisten ja tyttöjen hyväksikäyttö on yleistä ja jatkuvaa. Zimbabwessa asunut ja myöhemmin sieltä Australiaan muuttanut Morag Roy kertoi, että alusvaatteilla pystytään auttamaan näitä naisia. Kunnon alusvaatteet antavan naiselle enemmän itsekunnioitusta sekä myös kunnioitusta muiden silmissä. Samalla se on merkki varakkuudesta, joten nämä naiset eivät joudu niin usein hyväksikäytön kohteeksi kuin ne naiset, joilla ei ole varaa ja mahdollisuutta hankkia alusvaatteita.

Kun Morag Roy lähti kuusi kuukautta Australiaan palaamisen jälkeen viemään alusvaatteita Zimbabwen syrjäkylille, vastaanotto oli upea! Hän huomasi millaisen vaikutuksen nämä alusvaatteet tekivät naisiin ja heidän itsetuntoon. Useimmilla heistä saattoi olla ennestään vain yhden rikkinäiset alushousut.

HOTmilk Lingerie lahjoitti Zimbabwen reissulle mukaan 6500 paria uusia alusvaatteita ja apu meni perille Morag Royn sekä uusi-seelantilaisen kuljetusyrityksen Express Logisticsin mukana.

Ihanaa kun löytyy yrityksiä, jotka haluavat ja pystyvät auttaa heikompiaan! Tämänkaltaiseen auttamiseen tarvitaan mielikuvitusta sekä uskoa siihen, että mitä eriskummallisimmilla jutuilla pystytään auttamaan apua tarvitsevia.

www.hotmilklingerie.co.nz
http://www.bebelane.com/catalog/index.php?osCsid=3a8fd0cbdf4b72d0abcb2ec1121c3568&manufacturers_id=19&osCsid=3a8fd0cbdf4b72d0abcb2ec1121c3568

Ei kommentteja: