torstai 15. tammikuuta 2009

Papoose lämmittää vauvaa

Taas on tarjolla julkkisvauvamuotia. Englantilainen Bill Amberg on keksinyt huipputuotteen, Papoosen, johon julkkisäidit maailmalla ovat ihastuneet. Täytyy sanoa julkkisäidit, sillä ihan kaikilla ei ole varaa maksaa rintarepusta pyöreästi neljää sataa euroa. Mutta hauska näitä on joka tapauksessa katsella ja nauttia vain niiden katselusta!

Pehmeästä lampaanvillasta tehty rintareppu on päällystetty ensiluokkaisella nahalla ja rintareppu onkin lämmin kylmällä ilmalla ja viileä lämpimällä säällä. Vauva voi köllötellä siinä rauhassa sillä aikaa kun äiti tai isä nauttii ulkoilmasta.

Rintareppu on tosi nätti ja värit ovat harmoniset. Valikoimaa löytyy eri värejä ja hinnat ovat siinä 350-400 euron paikkeilla riippuen ostopaikasta. Englantilainen Bill Amber on kuuluisa upeista nahkatuotteistaan ja hänellä onkin myymälä Lontoon Notting Hillissä.

Bill Amberin valikoimiin kuuluu muitakin ihania vauvoille tarkoitettuja nahkatuotteita. Amberin nettiosoitteesta löytyy lisää valikoimaa: http://www.billamberg.com/category/BillAmberg_CATEGORY_Baby+Accessories.htm

Ei kommentteja: