keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Popper stopper, napa piiloon!

Saako näitä vielä Suomesta?!? Raskauden puolivälissä nainen on yleensä hehkeimmillään, pahoinvoinnit ovat ohi ja liikkuminen sujuu kun maha ei ole vielä niin paljon tiellä.

Tässä vaiheessa melkein kaikki ovat jo vaihtaneet äitiysvaatteisiin ja nauttivat piukoista paidoista, jotka tuovat masun esiin. Mutta apua - mitä tehdä kun napa pullahtaa esiin masun piiloista ja näyttää hassulta tiukan paidan kanssa?! Ei hätää, Miss Oopsin Popper stopper tulee hätiin.

Popper stopper on lääketieteellisesti tutkittu tuote, eli sen voi huoletta liimata navan päälle. Materiaalin ei pitäisi aiheuttaa allergiaa eikä ärsytystä. Popper stopper toimii laastarin tavoin, mutta se sulautuu masuun niin täydellisesti, että sitä ei näy vaikka paita olisi kuinka tiukka tahansa.

Eli jos napa päättää elää omaa elämäänsä ja pullahtaa esiin, Popper stopper paikalle ja tiukka paita päälle, ja ei kun menoksi taas!

Hinta noin 12 puntaa / 5kpl kertakäyttöisiä popper stoppereita

Mistä näitä saa? Ainakin http://www.instylemoms.com/html/Miss-Oops-Popper-Stopper.html ja http://www.boutiquevive.com/popper-stoppers-i80.html

Ei kommentteja: