perjantai 14. marraskuuta 2008

Luksus-luksus Baby Shower

Baby Showereista tuli iso bisnes! Perinteisesti baby showerit on järjestetty joko tulevan äidin tai hänen ystävänsä kotona, mutta nyt myös baby showereihin on tullut kokonaan uusia ulottuvuuksia julkkisten johdattamana.

Maailmalla tunnetaan jo baby shower -suunnittelijoita hääsuunnittelijoiden tyyliin ja ylelliset baby showerit ovat tulleet aina vain suosituimmiksi. Lontoon keskustassa sijaitseva viiden tähden hotelli Hempel on vastannut kysyntään ja he ovat alkaneet tarjota erityistä baby shower -pakettia.

Baby showerin luksuspaketti sisältää juhlatilan eli upean luksus-hotellihuoneen koristeltuna teeman mukaan ilmapalloin ja kukkasin. Vauva-ekspertti sekä -stylisti ovat mukana kaksi tuntia vastailemassa kysymyksiin sekä käytönnön jutuista että vauvan muodista. Äiti saa mukaansa ihanan paketin vauvatarvikkeita sekä vauvan vaatteita. Myös tarjoilu sisältyy hintaan eli baby shower -kakku ja pienet aiheen mukaan tehdyt karkit sekä kuohuviinit, teet, kakut, leivät ja muut pikku tarjoilut.

Hintaa kyseiselle baby showerille tulee noin 2300 euroa, joten ihan halvasta lystistä ei ole kysymys. Mutta mitä ilmeisimmin kysyntää löytyy, kun tällainen palvelu on kehitetty! Olisi mukava päästä mukaan tällaiseen baby showeriin!
www.the-hempel.co.uk

Ei kommentteja: