keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Pushy Mothers laittaa äidit kuntoon

Toivon tämän idean rantautuvat Suomeenkin, sillä mielestäni kyseessä on varsin mainio idea ensinnäkin laittaa synnyttäneet äidit takaisin kuntoon ja toiseksi löytää samassa elämätilanteessa olevia uusia tuttuja ja ystäviä!

Pushy Mothers on raskaana oleville sekä synnyttäneille naisille suunnattu liikuntaohjelma. Pushy Mothers -yrityksen takana on kaksi liikunnan alan ammattilaista, joilla on itsellään pitkä tausta eri tehtävissä liikunnan parissa sekä he ovat molemmat myös äitejä.

Pushy Mothers käyttää koulutettuja treenaajia ja kertasessio kestää aina tunnin verran. Treenaaja neuvoo, miten rattaita työntäessä pystyy kävelyn aikana kohdistamaan liikkeet juuri raskauden jälkeisiin ongelmakohtiin ja miten synnytykseen valmistautuminen tai synnytyksestä palautuminen voidaan tehdä hieman helpommaksi oikeita lihaksia harjoittamalla.

Pushy Mothers toimii jo ympäri Englantia, sillä suosio on ollut tosi suuri. Ihmiset haluavat löytää samassa elämäntilanteessa olevia toisia naisia, ja tämä on mukava ja hyödyllinen tapa päästä tapaamaan toisia. Samalla tulee ulkoiltua ja treenattua kroppaa.

Loistava idea on saanut houkuteltua mukaan myös paljon eri yrityksiä, jotka tarjoavat alennuksia Pushy Mothers -jäsenille.

Joku saattaa kritisoida, että tarvitseeko sitä nyt maksaa siitä, että pääsee lenkille, mutta mielestäni tämä jos mikä on inspiroiva tapa saada uudet äidit liikkeelle!

www.pushymothers.com

Ei kommentteja: