maanantai 8. syyskuuta 2008

Aloitteleville kestoilijoille rohkaisua...

Oletko kestovaippailija? Silloin tämä voi olla turha lukea, sillä tämä on tarkoitettu sellaisille ihmisille, jotka niin kovasti miettivät sitä, että PITÄISI alkaa käyttää kestovaippoja ja PITÄISI vähentää luonnon kuormittamista kertisvaipoilla MUTTA ei millään jaksa, osaa, muista, jne jne...

Olin ollut pitkään Pampers- ja Libero-äiti kunnes löysin FuzziBunzit! Oikeasti kokeilemisen arvoinen juttu. Tämä kestovaippa on täysin samanlainen kuin mikä tahansa Pampers, mutta tarrakiinnityksen korvaavat napit ja vaipan täyttyessä vaippa heitetään koneeseen. Kätevää sanon minä. Turhauduin aina ennen jo ennen vaipan kokeilua, sillä en ymmärtänyt mitä ihmeen termejä kestoilijat käyttävät. Kun törmäsin termiin all-in-one, mielenkiintoni heräsi!

Kannattaa kokeilla tällaista kestoilua, sillä oikeasti ei se tämän helpommaksi enää luultavasti voi tulla. FuzziBunzit on kivasti yksivärisiä, niitä löytyy kaikissa sateenkaaren väreissä. FuzziBunzit on ohuita ja huomaamattomia, joten lapsi pystyy liikkumaan yhtä hyvin kuin minkä tahansa Liberon kanssa.

Jo yksi FuzziBunz päivässä vähentää jätekuormitusta 365 vaipalla eli aikamonella jätesäkillisellä. Ja entä jos heittäisi FuzziBunzin kaksi kertaa päivässä - vaippoja säästyisikin jo 730kpl. Miettikää jätemäärää sekä säästettyjä euroja!

FuzziBunzeja saa monesta paikasta, ainakin seuraavat liikkeet myyvät niitä (hinta noin 18,90 kpl)
http://www.nettiemo.fi/
http://www.vaippatalo.fi/
http://www.tunttarulla.com/
http://www.mukelomesta.fi/

Ei kommentteja: