tiistai 30. syyskuuta 2008

Vaippakakkuja lahjaksi!

The Nappy Cake Company valmistaa syötävän herkullisen näköisiä vaippakakkuja uusille äideille ja vauvoille. Vaippakakkujen valmistajat ovat lisääntyneet sitä mukaa kun niiden suosio on kasvanut, mutta Nappy Cake Company on edelleen yksi markkinajohtajista.

Yritys perustettiin vuonna 2003 ja sen jälkeen suosio on kasvanut tasaisesti. Sen jälkeen kun Sex and the City -jaksossa esiteltiin vaippakakku, kakkujen suosio lähti tietysti vankkaan nousuun!

Kakkuja saa eri väreissä ja uusimpana tulokkaana on orgaaniset kakut. Näissä orgaanisissa luomukakuissa käytetään hajoavia vaippoja sekä orgaanisesta puuvillasta valmistettuja tekstiilejä. Kakuissa on siis vaippoja, vaatteita, peitteitä, helistimiä, tutteja - kaikkea mitä pieni ihminen tarvitsee.

Jos haluat yllättää tulevan äidin, vaippakakku on taatusti ikimuistoinen ja hyödyllinen lahja. Jokaisessa Nappy Cake Companyn vaippakakussa on vielä lisäksi äidille pieni pullo kuohuvaa juhlan kunniaksi.

Vaippakakkuja voi tietysti kokeilla tehdä myös itse, mutta jos haluaa näyttävän näköisen ja upean kakun, kannattaa klikkailla Nappy Cake Companyn sivuille ja ihastua! Sieltä vaan tilailemaan, posti tuo kyllä kakut perille myös Suomeen!

http://www.nappycakeco.co.uk/

1 kommentti:

Tiituli kirjoitti...

Vaippakakut ovat todella ihania ja hauskoja. Suomalaisesta nettikaupasta: www.hupitupa.fi
saa myös suomalaisia vaippakakkuja. Tilauksesta saa jopa itselle toiveiden mukaan räätälöidyn, uniikin vaippakakun.