maanantai 22. syyskuuta 2008

Yummy Mummy viikko - Mikä idea!

Tällä viikolla Isossa-Britanniassa vietetään Yummy Mummy -viikkoa ja vaikka nimestä päätellen kyseessä olisikin pelkät äidit, näin ei kuitenkaan ole. Yummy Mummy -viikko on vuosittainen tapahtuma, jonka avulla kerätään rahaa syöpäsairaille vauvoille ja pikkulapsille.

Yummy Mummy -organisaatio järjestää erilaisia tapahtumia, mm. juoksutapahtumia sekä illallisia, joiden pääsymaksut ohjataan syöpälapsille. Organisaatio kuitenkin kehottaa kaikkia äitiporukkoja ja ystäväporukkoja pitämään oman Yummy Mummy -tapahtuman, ja lahjoittamaan rahat tärkeään työhön. Kuka tahansa voi pitää illalliskutsut teeman mukaan kotona, grillibileet tai vaikka juoksutapahtuman omassa lähiössään. Yummy Mummy -organisaatio antaa opastusta ja materiaaleja tapahtumia varten. Organisaatiolle tilitetään rahat osallistumismaksuista tapahtuman jälkeen.

Monet Britti-julkkisäidit ovat lähteneet tempauksiin mukaan ja Yummy Mummy -tapahtumalla on useita isoja yrityksiä sponsoreinaan. Brittien ykkös-vauvalehti Mother&Baby on yksi pääsponsoreista. Kaiken tämän lisäksi organisaatio myy omia tuotteitaan, esimerkisi yummy mummy -paitoja, kuolalappuja, mukeja jne.

Tapahtuma järjestetään tänä vuonna viidennen kerran ja vuosien aikana tapahtumien ansiosta rahaa on kerätty jo 700 000 puntaa eli noin 890 000 euroa. Tänä vuonna koitetaan saada miljoonan punnan raja rikki!

Hieno esimerkki muillekin!

Lue lisää inspiroivasta tapahtumasta osoitteessa www.yummymummy.org.uk

Ei kommentteja: