sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Väriä imetykseen

Imetys kuuluu jokaisen tulevan äidin harkintalistaan; haluanko imettää vai en? Pystynkö imettää vai en? Mikäli äiti haluaa ja pystyy imettää vauvaa, tulee seuraavaksi hankintalistalle hyvät ja toimivat imetysliivit.

Ja niihin todella kannattaa panostaa! Rimpulat ja löysät imetysliivit ei vie mitään muuta kuin hermot, kun liivinsuojuokset eivät pysty paikallaan ja liivit tuntuvat päällä koko ajan.

Markkinoilla on jo vaikka minkälaisia imetysliivejä, värejä on neutraaleista kirkkaisiin, on pitsiä ja rusettia ja pelkistettyä valkoista ja mustaa. Suomesta tuntuu löytyvän valitettavan vähän valikoimaa, sillä täältä tuntuu löytyvän se perus-musta ja -valkoinen. Jotkut nettikaupat ovat ilahduttavasti ottaneet valikoimiinsa myös muita värejä. Toki mustat ja valkoiset ovat hyvät, mutta eikö piristäisi imetysarkea kummasti kun paidan alta löytyisikin ihanan naiselliset ja kauniit liivit niiden "puuvillamukavien" sijaan.

Jos miettii useamman kuin yhden lapsen hankintaa, kannattaa ensimmäisellä kerralla panostaa kunnon laatuliiveihin, jotta nämä samat liivit menevät sitten seuraavilla kerroillakin.

Lähiviikkoina koitamme omalta osaltamme parantaa imetysliivivalikoimaa, mutta ennen sitä voi käydä ihastelemassa imetysliivimuotia vaikka näissä osoitteissa:
http://www.cachecoeurlingerie.com/Enotrecollection.html
http://www.hotmilklingerie.co.nz/europe/fitting

Kaunista imetysaikaa!
PÄIVITYS 1.10.2008: Cache Coeur nyt Bebelane.comin valikoimissa, HotMilkit tulossa lokakuun puoliväliin mennessä

Ei kommentteja: