perjantai 20. maaliskuuta 2009

Hauskat Baby shower -tarvikkeet

Baby showereiden suosio on kasvanut Suomessakin muutaman viime vuoden aikana ja tyttökaverit järjestävät usein niitä tuleville äideille. Tapa on hauska ja yleistymään päin meilläkin. Taas yksi erinomainen syy saada rakkaat tyttökaverit koolle juhlimaan uutta tulokasta ja tietysti uutta tulevaa äitiä! Tulevalle äidillekin juhlat on vielä tilaisuus syödä herkkuja keskeytyksettä ja nauttia hyvistä keskusteluista ilman imetystaukoja ja vaipan vaihtoja. Niiden aika on sitten vähän ajan päästä...

Löysin hauskan nettisivuston, jossa on jos jonkinlaista juttua baby shower -teemaan. Sivustolta löytyy niin kutsut, koristeet, lahjat, leikki-ideat ja kaikki mitä siihen nyt yleensäkin voi tarvita. Otin tähän muutaman kuvan tarjolla olleista tuotteista, eli sieltä löytyy kaikki pöytäliinoista ja astioista lähtien. Ja mikä parasta, hinnat on suorastaan yllättävän edullisia. Muutamalla punnalla saa hauskoja juttuja ja firma lupaa toimittaa Iso-Britanian ulkopuolelle, kunhan siitä ensin sovitaan sähköpostitse.

En ole Suomesta löytänyt oikein kattavaa valikoimaa baby shower -tarvikkeista, mutta jos sellainen on, mielelläni sen tähän lisään.

Tässä linkki tutkailemaan Shower My Baby:n valikoimia.

http://www.showermybaby.co.uk/

Ei kommentteja: