tiistai 10. maaliskuuta 2009

Vuokraa lelut vauvalle ja lapsille


Löysin leluja vuokraavan yrityksen USA:sta ja toivon, että idea rantautuu myös Suomeen joku päivä. En ole ainakaan vielä löytänyt samalla idealla toimivaa yritystä Suomesta. Kuinka usein äidit ihmettelevät sitä lelumäärää, mikä lapsiperheessä on - ja kuinka usein sitä miettii, mihin sitä voisi viedä vaikka puolet näistä kaapeista pursuavista leluista.

RentAToy-niminen yritys on tajunnut markkinaraon tässä kohtaa. Heiltä saa vuokrata eri ikäryhmien leluja käyttöönsä niin pitkäksi aikaa kuin haluaa, ja käytön jälkeen ne palautetaan yritykselle. Erittäin ekologista ja edullista. Leluja voi "shopata" heidän nettisivuilla ja kotiinkuljetuspalvelu tuo ne etuovelle asti. Lelujen palautus on ilmaista ja uudet lelut saa taas vaihdossa. Leluja on aina vastasyntyneiden leluista 8-vuotiaiden leluihin asti.
Kun lelut palautuvat entisestä paikasta, ne käydään tarkasti läpi, desinfioidaan ja laitetaan valmiiksi seuraavia käyttäjiä varten.

Mikäli tällainen palvelu olisi käytettävissä, uskoisin, että olisin jo hyödyntänyt sen palveluita. Useat lelut ovat tosi isoja, vievät paljon tilaa ja leikkiaika on lyhyt. Lapset menettävät mielenkiintonsa usein nopeasti ja uusi lelu ei tunnukaan enää niin kivalta muutaman viikon jälkeen. Aikuisten on usein vaikea tietää, mikä on se hittilelu ja vuokraamalla leluja ei tulisi tehtyä virheostoksia. RentAToyllä on myös sellainen mahdollisuus, että jos asiakas haluaa lunastaa lelun omakseen, sekin on mahdollista. Koko palvelu on myös loistava siinä mielessä, että usein lapsiperheet asuvat ahtaissa tiloissa ja iso lelumäärä vähentää käytettävissä olevaan kaappitilaa. Olisi loistavaa, jos "vanhaksi" käyneet lelut voisi palauttaa vuokrapalveluun ja vaihtaa ne taas "uusiin" leluihin.

Lisätietoja voi lukea yrityksen sivuilta http://www.rentatoy.com/ , jospa joku saisi tästä vaikka idean perustaa lelujen vuokrausyrityksen..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostavaa! Oletko kuullut suomalaisesta firmasta josta voi vuokrata vauvanvaatteita? Bambu-puuvilla sekoitetta, ja fiksut designit. Katso linkki;

www.beibamboo.com