perjantai 6. maaliskuuta 2009

Nature Babycare

Hyvä ruotsalainen äiti!! Marlene Sandberg, lakimies, äiti ja nyt myös vaipanvalmistaja alkoi kehitellä uutta ympäristöystävällisempää vaippaa ja lopputulos oli Nature Babycare -vaipat.

Vaippa on kuin mikä tahansa Pampers tai Libero, mutta vain ulkonäöltään. Sandberg teki pitkään kehitystyötä eri yritysten kanssa ja lopulta vaippa oli valmis: Vaipan pinta on luonnonmaissista valmistettua kalvoa, jossa ei ole lainkaan käytetty geneettistä muuntelua. Vauvan iho pysyy kuivana ja hengittää, toisin kuin muovivaippojen kanssa. Nature Babycare -vaipat valmistetaan 70-prosenttisesti luonnonmateriaaleista, ja vaipat ovat ihan yhtä tehokkaita, kuin markkinoiden johtavat kertisvaipat.

Vaipat ovat päässeet myyntiin jo maailman metropoleihin, New Yorkiin sekä Lontooseen. Itse bongasin ensimmäisen Nature Babycare -paketin Lontoon Westfieldin Waitrosen myymälässä. Pakkohan se oli ostoskärryyn heittää ja tuoda testiin kotiin pienelle pojalle. Vaipat ovat ihan loistavia ja poika on ollut tyytyväinen. Tämän jälkeen hain sieltä vielä pari pakettia lisää ja tarkistin, että vaippoja saa varmasti myös Suomesta. Ja saahan niitä! Prismat ja S-marketit kautta maan myyvät merkkiä, joten iso hatun nosto heille.

Vaippamerkki on kerännyt jo tunnustusta ja mainetta parin vuoden aikana ja uskon että tämä on vasta alkusoittoa.

Yritys on vasta alkutaipaleella ja kilpailee suurten tunnettujen brändien kanssa. He vetoavatkin juuri meihin ja teihin kaikkiin, jotta me viemme sanaa eteenpäin ja koitamme vähän kerrallaan luopua muovisista vaipoista ja vaihtaa ne turvallisempiin ja ekologisempiin vaihtoehtoihin. Lisää vaippalähettiläänä olosta voi lukea tästä linkistä : http://www.naty.com/naty.aspx --> ja sieltä kohta Lähettiläs.

Kannattaa tutustua heidän sivuihin ja merkkiin ja ehdottomasti kokeilla, mikäli vaippa ei ole vielä sattunut silmään kaupassa. Mikäli olet vannoutunut kestoilija, se on vielä hienompi juttu :) !

Ei kommentteja: