maanantai 9. maaliskuuta 2009

Heelarious korkkareita vauvoille

OMG - en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Naiset vauvakorkkareiden takana haluavat saada ihmiset hymyilemään, mutta en sittenkään ole vielä varma siitä...Heelarious on joka tapauksessa herättänyt uskomattoman paljon keskustelua ja kuhina tuotteiden ympärillä vain jatkuu.

Amerikkalaiset Britta Bacon ja Hayden Porter ovat vanhoja lapsuudenystäviä vuosien takaa. Toinen on aina ollut kenkäfriikki, kun taas toinen ei muista edes omistaneensa korkkareita. Britta sai hauskan idean mennessään tyttärensä 4-vuotis-synttäreille. "Eikö olisikin ollut hulvatonta, jos tytön olisi vauvana voinut tuoda synttäreille pikkuiset korkkarit jalassa!". Tästä lähti yritysidea menemään eteenpäin.

Heelarious valmistaa vauvakorkkareita ja vauvabootseja, mutta kaikki mallit (jotka ovat tarkoitettu käytettäväksi 0-6kk ikäisenä) ovat pehmeitä ja turvallisia pienille jaloille. Korot ovat pehmeää materiaalia ja antavat periksi mikäli niiden päälle laittaa painoa. Pääajatus kenkien takana oli tuoda hymyjä ihmisten kasvoille.

Mallisto on myynnissä useissa eri osavaltioissa sekä myös muualla maailmassa. Suomesta näitä ei tietääkseni vielä saa (?). Perustajien mukaan kenkien myynti etenee metsäpalon lailla, joten hittituote on kyseessä ainakin USA:n markkinoilla. Nyt pienetkin vauvat voivat löytää sisäisen Carrie Bradshawn...

...En kyllä vieläkään ole ihan varma siitä, mitä mieltä olen tästä tuotteesta...

www.heelarious.com

Ei kommentteja: