lauantai 7. maaliskuuta 2009

Herkulliset hoitolaukut

Tykkään kirjoittaa kotiäitien menestystarinoista, joten taas tulee yksi lisää:

Vuonna 2001 lontoolaisnainen Charlotte Pearl oli lähdössä juhliin eikä löytänyt mitenkään asuunsa sopivaa laukkua. Hän oli kuitenkin ompelutaitoinen ja surautti koneella kauniin iltalaukun itselleen. Hänen ystävät ihastuivat hänen laukkuun ja pian hän alkoi tehdä laukkuja lähipiirilleen. Hän suunnitteli ensimmäisen neljän laukun malliston hyvin pian juhlien jälkeen ja kirjoitti vanhana (24-vuotiaana..) PR-ihmisenä lehdistötiedotteen. Pian Harrods otti yhteyttä ja laukkujen menestystarina oli alkamassa.

Varsinainen ISO menestys tuli vasta kun hän ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen halusi löytää kivan hoitolaukun. Hän päätyi tekemään sen itse - todellinen hittituote oli syntynyt! Nämä yummy mummy -laukut ovat tuttu näky Lontoon kaduilla ja maailman valloitus on alkanut.

Hoitolaukkujen valikoima on kasvanut ja ihmiset ovat ihastuneet "erilaisiin" laukkuihin. Laukuissa on mukana aina mm. irroitettava hoitoalusta sekä muu sisusta, jotta laukun käyttöä voi jatkaa vauva-ajan jälkeenkin.

Charlotte itse on kolmen alle 5-vuotiaan lapsen äiti, joten hän tietää hyvin mitä ominaisuuksia hyvältä hoitolaukulta vaaditaan.

Pink Lining on herättänyt ihastusta ja kansainväliset vauvalehdet kirjoittavat näistä herkullisista laukuista. Pink Liningilta on tulossa ensimmäinen lastenvaatemallisto tänä keväänä, joten sitä odotellessa kannattaa käydä tutustumassa www.pinklining.co.uk

Ei kommentteja: